Новий бренд GCOM представлений на конференції “Дні Електронних Комунікацій 2018”

З 31 травня по 3 червня 2018 року в Києві проходила чергова Конференція «Дні Електронних Комунікацій». Це було захоплюючий, насичений цікавими доповідями та презентаціями захід, зустріч старих друзів і нових облич в світі телекомунікаційних технологій.

І що не маловажно – одним з ключових моментів заходу була презентація бренду GCOM. Це було не просто анонсування нового бренду, а справжній фурор. У презентації брали участь представники від компанії-виробника GCOM Technology і офіційного дистриб’ютора ТОВ «Технології Мереж», які розповіли про новий бренд на ринку України.

І якщо GCOM тільки починає завойовувати наш вітчизняний ринок, важливо відзначити що на світовому ринку, зокрема Азіатському і Південно-Американському, бренд успішно розвивається і продовжує підкорювати нові горизонти вже більше 20 років.

GCOM – це комплексне рішення для побудови телекомунікаційних мереж, яке включає в себе широкий асортимент продукції, якісне «залізо» і доступну ціну. Це три головних кита, грунтуючись на які, був побудований бренд GCOM, і завдяки чому, вже не перший десяток років підкорює нові ринки. З огляду на найсучасніші рішення і сумісність з обладнанням інших брендів, GCOM готовий надати обладнання, яке задовольнить усі потреби клієнтів.

Представники компанії – виробника GCOM Technology, впевнені, що новий бренд підкорить серця клієнтів і ринок України. І для цього є всі шанси. До того ж, офіційний дистриб’ютор ТОВ «Технології Мереж» повідомили, що старт продажів нового бренду GCOM почнеться в самий найближчий час – уже в вересні цього року.

«GCOM – MAKE YOUT NET WORKS»